hsurim, Tak zgadza sie, problemem sa wbudowane odbiorniki w samej sluchawce, bo tak gdy wlaczymy GPS, dane i hot-spot wifi to moze sie okazac, ze na slabej ladowarce, to nawet na podtrzymanie nie starczy, stad gro samochodowych ladowarek ma z zalozenia 2-3A
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Panowie (bo Panie mają inny gust) czy i jakie stosujecie etui, pokrowce, futerały do smartfonów :?: Jakie macie preferencje w tym temacie :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
endryu, folia lub szkło na wyświetlacz. Żadnego pokrowca do tej pory nie miałem. Teraz na G3 tylko kombinuję jakąś folię aby na tył przykleić.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
endryu, Pokrowce pogrubiają telefon, ale jak masz ryzyko spadania tel na ziemię to chroni dobrze"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
endryu, Ja używam takiego http://brick.pl/product-pol-7383-Etu...at-Czarne.html są bardzo podobne z wklejoną wkładką żelową nie polecam jednak, po tygodniu wywaliłem. Myślałem nad takim ale cena około 100 zł to wg mnie za drogo http://pancernik.eu/userdata/gfx/af2...716a046289.jpg
Komentarz
-
-
To zapytam jeszcze o opinie, o słuchawkach dousznych z mikrofonem na jack 3,5 do smartfona LG G2 mini w cenie budżetowej ok. 50PLN
-przykładowy zestaw http://www.crann.eu/telefony-i-gps,k...e,p198579.html
Oczywiście producent słuchawek nie koniecznie LG.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuTo zapytam jeszcze o opinie, o słuchawkach dousznych z mikrofonem na jack 3,5 do smartfona LG G2 mini w cenie budżetowej ok. 50PLN
-przykładowy zestaw http://www.crann.eu/telefony-i-gps,k...e,p198579.html
Oczywiście producent słuchawek nie koniecznie LG.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryuPanowie (bo Panie mają inny gust) czy i jakie stosujecie etui, pokrowce, futerały do smartfonów :?: Jakie macie preferencje w tym temacie :?:
Spigen Neo Hybrid:
+ świetne wykonanie i wzorowa ochrona telefonu, przyjemny w dotyku,
- powiększa telefon, koszmarny montaż/demontaż,
Rearth Ringke Fusion:
+ dobra jakość wykonania i dobra ochrona, średnio powiększa telefon, łatwy montaż/demontaż
- palcowanie, zbieranie syfu, kiepskie wrażenia dotykowe,
Stilgut:
+ świetne wykonanie, dobra ochrona, bardzo przyjemne wrażenie dotykowe (skóra), średnio powiększa telefon, łatwy montaż/demontaż,
- etui z klapka (niekoniecznie wada),
Nillkin Frosted Shield:
+ dobre wykonanie, łatwy montaż/demontaż, minimalnie powiększa telefon,
- bardzo wątpliwa ochrona, kiepskie wrażenia dotykowe, palcuje się,
Imak Cowboy:
+ dobre wykonanie, łatwy montaż/demontaż, niezauważalnie powiększa telefon, dobre wrażenia dotykowe,
- bardzo wątpliwa ochrona,
Obecnie na Sony Z3 używam w zależności od potrzeb Stilgut'a i Imak'a. Dla mnie najlepszym kompromisem pomiędzy smukłością a ochroną jest właśnie Stilgut. Z uwagi na to, że jest to tzw etui z klapka ma swoje wady, ale ilość zalet jednak dominuje. Ważne jest również to, że jest wykonane ze skóry i wrażenia dotykowe stoją na wysokim poziomie. Zakładanie badziewnego plastyku lub gumy na taki telefon, to grzech :lol:2004 Renault Thalia 1.4 RT,
Komentarz
-
-
Ja używam folii 3MK z serii Solid. Trwała folia z bajecznie łatwym montażem. Wada, palcuje się.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
Komentarz
-
-
w ogóle folie z 3mk są rozsądnej jakości. mam na swoim tel 3mk solid od jesieni tamtego roku i -oczywiście widać jakieśtam drobne ryski- ale cały czas jest w bdb stanie. dodatkowo folie 3mk mają sporo dodatkowych ułatwień do zakładania (dustfix do wyciągania brudu spod folii czy fixit do precyzyjnego umiejscowienia folii wobec ekranu przed montażem) - ostatnio zakładałem kilka folii, lepszych i gorszych, na duże kobyły -5,5" oraz 5,7" i o ile noname to zawsze jakiś mniejszy lub większy problem albo i zmarnowany egzemplarz folii, natomiast 3mk hd bez problemów poszło super
dodatkowo te wszystkie folie "po taniości" wychodzą i tak dość drogo - zazwyczaj i tak marnuję ze dwie, zanim dobrze założę. rekordem była jakaś dołączona do etui folia do s4 mini, gdzie najpierw zmarnowałem 3 sztuki, a po założeniu czwartej poprawnie po kilku dniach używania okazało się, że wygląda gorzej niż moja półroczna 3mk solid :lol:
co do etui - każde będzie lepsze niż brak etui. zwykły S-line za 1PLN już ze 3x uratował mi telefon przed defragmentacją, choć oczywiście - wygląda, jak wygląda
Komentarz
-
-
Ostatnio nakleiłem szkło hartowane - niestety, ale (wbrew opisowi aukcji) baaardzo dokładnie widać 'palcowanie' ekranu :/
Do tego pokrowiec z gumy/silikonu - http://www.allegromat.pl/aukcja174369
Sprawia on wrażenie niezłego zabezpieczenia telefonu w sytuacji jego upadku - elastyczność.
No i super pewnie trzyma się telefon w ręku.Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.
Komentarz
-
-
Ja od lat uzywam, te pokrowce silikonowe. Moze i telefon jest grubszy, ale mozna go wsadzic do uchwytu w aucie itd. Mialem te z klampka i ten zwijacy jezor mnie dobijal. Do Samsunga mozna wziasc takie otwierana, ale z doswiadczenia znajomych ile razy spadl, to zdarzyl sie otworzyc, co konczylo sie kilkukrotnie peknieta szybka.
Do Note 4 taki silnikon tez podszedl bez problemu, ale problem pojawil sie po wymianie klapki na taka do ladowania bezprzewodowego. Silikon jest ciut za maly.
Komentarz
-
-
Ja używam oryginalnych, skórzanych apple. W kolorze czarnym wyglądają bardzo dobrze nawet po 1.5 roku a ochrona telefonu jest znakomita. Dość powiedzieć że żony 5S ląduje na ziemi jakieś 10 razy dziennie (synek 1.5 roku lubi sobie porzucać) a mój 6+ kilka razy na tydzień. Oba telefony nadal mają całe wyświetlacze i oprócz rys na wyświetlaczu wyglądają i działają jak nowe.
Komentarz
-
-
Dziękuję za opinie i proszę o kolejną.
Jaką ładowarkę samochodową usb używacie, polecacie :?
-np takiego typu http://www.bluegsm.pl/10899-g2/1462-...-do-lg-g2.htmlO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
-
Ja używam Samsunga, który dostałem w komplecie do uchwytu. Ładowarka ma prąd ładowania chyba 1000 mA.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
Komentarz
-
-
A mi się ładowarka Samsunga (1000mA) zjarała, po pół roku używania, dokładnie w chwili wyjazdu do Chorwacji...
Musiałem ratować się zakupem w Media Markt.
Kupiłem ładowarkę Hama, działa do dziś i jestem zadowolony.
...To chyba nie ma większego znaczenia, jakiej ładowarki używamy.
Istotny jest prąd ładowania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Voit...To chyba nie ma większego znaczenia, jakiej ładowarki używamy.
Zamieszczone przez VoitIstotny jest prąd ładowania
Warto pytać o doświadczenia z konkretnymi produktamiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
Komentarz
-
Komentarz